Wil jij ook in 15 dagen meer rust in je huis en in hoofd?

Samen sterk! We gaan maximaal 1 uur per werkdag aan de slag. We maken kleine stapjes.

Gefeliciteerd dat je de stap hebt gezet om naar deze pagina te klikken. Leuk dat je mee gaat doen!!

We hebben een programma voor 15 werkdagen. In het weekend zijn er geen opdrachten. Je gaat in kleine stapjes ontdekken wat voor jou werkt. Via whatsapp ontvang je in de ochtend een plan voor die dag. Probeer er elke werkdag maximaal een uur aan te besteden en stel je vragen via whatsapp. Daarnaast deel je als het relevant is twee foto’s. Een foto voor het opruimen en een foto van het resultaat. Ook deel je het gevoel dat je hebt ervaren. Was het moeilijk of juist fijn? We besteden aandacht aan jouw beleving. Dit doen we omdat we op lange termijn resultaat willen te ontwikkelen. Verder zijn er begeleidende print-outs die je kunnen helpen tijdens het proces.

De challenge begint op meerdere momenten. Na een korte pauze gaan we in April weer van start met de challenge.

Vul onderstaand formulier in als je graag mee wil doen.

Ben je nog op zoek naar een mooi cadeau? Het is nu ook mogelijk om de opruimchallenge cadeau te geven via een waardebon!

Een kleine uitleg over de drie prijs opties. De inhoud van de challenge is hetzelfde. Waarom doen we dit? Een hoger bedrag betalen doet iets met je. Het kan je helpen met je motivatie omdat je hem voelt in je portemonnee. De keuze is aan jou!

Bedankt voor je inschrijving. Binnen 72 uur ontvang je een reactie.
Er is iets fout gegaan. Probeer het later nog een keer of neem telefonisch contact met ons op.

Op de challenge zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing