Aansluiten bij Organizing Your Life

Samen sterk! Wij geloven dat we een beter aanbod kunnen bieden aan onze cliënten als we samenwerken!

Organizing Your Life By is ontwikkeld voor en door professional organizers om samen een beter aanbod te kunnen bieden voor onze cliënten. Het is de bedoeling om een sterk merk te bouwen waar klanten weten dat ze kwaliteit krijgen. Ook zijn er veel verschillende specialisten in deze markt, waardoor het soms lastig is om de juiste Professional organizer te vinden. Door samen te werken kunnen wij zorgen dat de cliënten worden gekoppeld aan de juiste specialist.

Wat is de meerwaarde voor jou om je aan te sluiten bij Organizing Your Life By:

  • Netwerk met organizers om mee te sparren, via app of fb
  • Organisatie die actief op zoek gaat naar opdrachten voor jou
  • Jij als PO-er kan je richten op het ontwikkelen van jouw specialisme
  • Mogelijkheden om behoeftes gezamenlijk in te kopen of op te zetten. Behoeftes zouden kunnen zijn: verzekeringen, fotoshoot, organizing materiaal, etc

Ideeën om in de loop van 2021 in te regelen:

  • Extra zichtbaarheid voor cliënten. De website is nog in ontwikkeling, maar iedere PO krijgt uiteindelijk zichtbaarheid.
  • Relevante webinars van experts
  • Mogelijkheid tot deelname pensioenfonds/broodfonds

Manier van werken

Jouw inschrijving is op dit moment vrijblijvend voor jou maar ook voor ons! Er zijn genoeg ideeën en plannen die ons platform voor professional organizers interessanter maken. We moeten ergens beginnen en wij hebben geleerd als je je achteraf niet schaamt voor wat je live hebt gezet, dan ben je te laat live gegaan. ?

Zodra je het onderstaande formulier hebt ingevuld, zal er contact met je worden opgenomen. We nemen dan jouw behoeftes door en zullen toelichten wat onze gedachten is achter Organizing Your Life. Als we beiden een match zien, nemen we je op in de database!

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.